dijous, 8 de març del 2007

Un gran pas endavant al Parc Fluvial del Ripoll


En moltes ocasions s’afirma que un dia o un acte és històric. Segurament únicament el temps i la perspectiva que aquest dóna, permet valorar la importància d’un acte concret.

L’acte que varen fer ahir el Conseller de Política Territorial Joaquim Nadal, el nostre Alcalde Manuel Bustos i els alcaldes i alcaldesses de Sant Llorenç Savall, Castellar, Barberà, Ripollet i Montcada podríem dir que va ser un moment que en el futur serà recordat i citat.

La importància de la presentació del conveni entre tots els Ajuntaments i la Generalitat de Catalunya, rau en el fet que tots els Ajuntaments i la Direcció General del Paisatge treballarem conjuntament en un document que analitzarà l’estat del riu i farà propostes de millores paisatgístiques que afectaran a tots els municipis riberencs del riu Ripoll. I és aquest fet el que fa tant important aquest acte: per primer cop un únic document analitzarà amb la participació dels Ajuntaments i la Generalitat tot el riu Ripoll, des del seu naixement fins al Besòs.

Com deia, el futur dirà si ha estat un dia històric pel Ripoll, però sens dubte és un pas fonamental per recuperar el nostre riu.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons