dimecres, 3 de setembre del 2008

Visa Pour l'Image 2008 - Perpignan

Un any més es fa a Perpinyà el Visa Pour l'Image. La seva visita és molt recomanable per a tot, i especialment per qui està interessat en l'actualitat, la política, la societat, i també la fotografia. Resseguir les exposicions deixa fortes sensacions, per una part molts cops la qualitat de les fotografies és supèrbia, vertaderes obres d'art, però en la majoria deixa un regust amarg. Podem veure molts dels conflictes oblidats pels mitjans de comunicació, coneixem com viuen la població d'altres països, però especialment és frapant la mirada sobre la població civil, la gent normal, en la majoria de cops la més indefensa en els conflictes i la principal víctima.


Una ocasió a no perdre per tal de conèixer una mica més la complexitat del nostre món. A través de la visió de cada foto, però totes emmarcades en el conjunt de totes les fotos, aprenem una mica més i ens ajuda a ser més conscients de les realitats que molts cops no veiem o coneixem.


Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons