diumenge, 7 de juny del 2009

Sant Pau de Riu-sec tindrà un Pla Director


Després de força temps de feina per lligar-ho tot, el divendres es va signar un conveni a l'Ajuntament de Sabadell entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) i l'Ajuntament.


Aquest conveni té per objectiu que el Jaciment de Sant Pau de Rius-sec es pugui excavar completament, i de forma prèvia fer un Pla Director que posarà calendari a les actuacions que s'hauran de fer.

Un dels punts forts d'aquest projecte és que els estudiants del Grau d'Arqueologia de la UAB podran dur a terme les pràctiques de la carrera, l'ICAC tindrà un paper important com a centre d'investigació que permetrà garantir el rigor científic.

Després de molts anys, serà la primera excavació arqueològica que no es fa en motiu d'haver de fer una construcció o carretera: serà una excavació que després es podrà consolidar per tal que tothom pugui visitar el jaciment.

Per a més informació sobre Sant Pau de Riusec podeu consultar la web de l'Oficina de Patrimoni de l'Ajuntament de Sabadell.



Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons