dijous, 25 de març del 2010

Sabadell amplia el seu patrimoni

 .


Avui s'ha presentat la incorporació de nous elements del patrimoni de Sabadell dins del catàleg del Pla Especial de Protecció del Patrimoni de Sabadell. El Tinent d'Alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, ha destacat la importància de la gestió del patrimoni per tal d'actuar sobre els elements que estan ja incorporats en el catàleg del Pla de protecció del patrimoni, així com identificar altres edificis que poden a passar a ésser patrimoni històric de Sabadell.

S'incorporen al catàleg 10 nous elements, entre els quals destaquen les passeres peatonals del Riu Ripoll (en la fotografia) i el jaciment arqueològic de Sant Pau de Riu-sec per permetre la seva investigació i divulgació.

Una bona notícia que es suma al fet que mai com ara s'havia protegit ni  recuperat tant patrimoni arqueològic i arquitectònic, ni s'havia difós tant els edificis històrics i excavacions arqueològiques de Sabadell.


.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons