dimecres, 5 de setembre del 2007

La Casa Duran

Al blog us he explicat en diversos comentaris la rehabilitació de diversos elements patrimonials a Sabadell.

Sempre és una bona notícia per qui estima el patrimoni veure com s'inicia la rehabilitació dels edificis que estan en mal, i especialment veure quan finalitzen les actuacions amb una restauració ben feta i que permet recuperar la imatge que tenia en origen.


Un cas ben portat és el de la Casa Duran. Per qui no sou de Sabadell, la casa Duran és un dels edificis patrimonials més importants de la nostra Ciutat (al catàleg de patrimoni té l'honor d'ésser el primer element protegit).


La rehabilitació ha durat uns vuit anys que han permès fer una restauració acurada de les seves pintures, sostres, cobertes, murs i jardins. Actualment s'està realitzant l'última fase de rehabilitació, que permetrà recuperar el pati del casal i poder veure un tram de la muralla de Sabadell. (Sí!, Sabadell tenia muralla, fossar i torres d'accés, com tota ciutat medieval important!).

Bé, per qui llegeixi aquest comentari, i vulgui visitar-la, ho pot fer durant la Festa Major, el dia 8 de setembre de 12:00 a 14:00. Evidentment us convidem a venir-hi, no us defraudarà!.

Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons