dimecres, 26 de setembre del 2007

Demà comencem les Jornades Europees del Patrimoni a Sabadell

Com en qualsevol esdeveniment en que hi hem posat ganes i il·lusió, estic fent la compte enrere per l'inici de les activitats de les Jornades Europees del Patrimoni que farem a Sabadell per tal de descobrir el nostre patrimoni històric.
És clar que organitzar qualsevol activitat és difícil i porta molta feina, però ja estic content pel sol fet que els mitjans de comunicació com els diaris de la nostra ciutat, la televisió o Radio Sabadell han mostrat molt d'interès pel conjunt de propostes que presentem, de la mateixa manera que moltes persones s'han interessat pel programa.
Únicament falta que tot vagi bé, que el temps acompanyi i que tots ens animem a participar-hi!

Per començar demà tenim la presentació de les actes del III Congrés d'Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya que vàrem fer a Sabadell i a on vaig presentar una comunicació sobre el patrimoni preindustrial del riu Ripoll. El Congrés va ser possible gràcies a l'organització de l'Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval i Moderna (ACRAM). Des d'aquí els hi dono les gràcies i especialment al seu president Josep Maria Vila.



Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons