dilluns, 1 d’octubre del 2007

Èxit de participació a les Jornades Europees del Patrimoni a Sabadell

Doncs sí, podem qualificar d’èxit la participació a les activitats organitzades en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Sabadell. Èxit, no únicament per la participació (més de 800 persones al conjunt d’activitats), sinó també perquè crec que tothom va sortir satisfet de les visites.

Voldria destacar dues: per una part la Torre Gorina, que es va obrir per primer cop, i a on hi van assistir més de 350 persones, i la visita al Cementiri (de nit).

Segurament la visita nocturna al cementiri era la més morbosa, però la alta participació va demostrar que el cementiri té interès ni que sigui a unes hores tant intempestives. De fet jo aquesta visita no la faria tot sol...

Bé, per qui tingui temps i interès, i salvant les distancies (3’5 hores d’avió) hi ha un recull de fotografies d’Egipte en un fotoblog clikant aquí d’un viatge fet a l’agost (ja fa molt temps).

Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons