dijous, 27 de maig del 2010

Algunes bones notícies

 .
Doncs sí, fa uns dies que malgrat les notícies que van i venen de la crisis econòmica, havia detectat (o més ben dit intuït) com una certa tranquil·litat a la ràdio i a la televisió. Curiosament no es sentien programes en que constantment parlaven molt ràpid i alçant la veu artificialment (no em refereixo als programes del cor de les tardes) ni s'eliminaven, escurçaven,  i mutilaven programes de ràdio com per acte de màgia...

Al final després d'un ampli anàlisis de situació he descobert el motiu! Sembla ser que una cosa que es diu Lliga de fútbol està de vacances i per sort ens arriba un moment de tranquil·litat en que fins i tot moltes ràdios a nivell nacional es dediquen a fer programes d'història i culturals, tertúlies, programes de música, etc, etc.

Doncs res, als que no ens agrada el fútbol tenim una oportunitat de descansar del futbol comercial, i als fans de veure els partits per la tele o escoltar per la ràdio ja els arribarà temps millors.

He sentit, però que s'apropa una cosa que es diu Mundial de Futbol i que fan a Sud-àfrica (la felicidad en casa del pobre dura poco).


Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons