dimecres, 5 de maig del 2010

Els romans invadiran Sabadell

.


Arriben dues setmanes, o més ben dit dos caps de setmana, en que retornarem al passat de Sabadell. I és que, com si fos una lectura cronològica i lineal, aquest cap de setmana del 8 i 9 de maig es fa unes jornades de reconstrucció històrica de l'época romana, i el cap de setmana següent, del 14 al 16 de maig es celebrarà Medievàlia, organitzada pels Amics de Medievàlia, amb nombroses activitats relacionades amb el període medieval de Sabadell.

Avui s'ha presentat a la premsa la segona edició de la Renovatio Arragonis, consistent en un conjunt d'activitats que es duran a terme al Parc de La Salut entre els dies 8 i 9 de maig. Aquestes activitats estan organitzades per l'entitat sabadellenca Associació Cultural Arraona Romana.

Durant el transcurs del cap de setmana es faran un conjunt d'activitats de reconstrucció històrica o living history les quals han de permetre transportar a qui s'apropi a La Salut al món romà. 

El programa amb les activitats us el podeu descarregar aquí.

Per últim us recomano una web molt interessant: www.reconstrucciohistorica.cat.

.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons