dimecres, 28 de febrer del 2007

Arriba la "Festa de l'Arbre" a Sabadell.

D'ahir dimarts 27 de febrer fins el 4 de març, Sabadell celebra la Festa de l'Arbre. Durant aquests dies es plantaran més de 400 arbres a diversos punts de Sabadell, amb la participació de més de 350 nens i nenes de la Ciutat.


L'objectiu de la festa de l'arbre és conscienciar a grans i petits de la necessitat de preservar el nostre territori i de millorar-lo. Com comentava un diari local, la Festa de l'Arbre coincideix amb l'inici del període de plantacions en el calendari jueu, i quan tradicionalment s'han plantat els arbres, just abans de la primavera astronòmica.
Com a inici de la Festa de l'Arbre ahir 70 nens i nenes varen plantar el seu pi o la seva ginesta al Parc Agrari de Sabadell, i en concret al bosc de Ca'n Gambús. Va ser una jornada festiva en la qual el sol i les bones temperatures varen acompanyar. El temps va propiciar que la plantada fos d'alló més alegre, i la veritat és que la il·lusió i les ganes que transmitien els nens i nenes es van contegiar entre l'equip forestal que feia de suport a la plantada, i a la resta de persones que hi vàrem assistir.
Ja que un dels objectius de les plantades és que els escolars coneguin el cicle dels arbres i la importància dels boscos, abans que els nens i nenes plantessin el seu arbre, membres de la UES varen fer una explicació sobre la seva importància i la necessitat de preservar-los.
Avui dimecres, 28 continuarem al Parc Agrari plantant arbres, i demà i divendres, al Parc Fluvial del Ripoll, i a La Salut.
Aprofito per convidar-los el diumenge 4 de març a la plantada popular que farem a La Salut.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons