dissabte, 17 de gener del 2009

Pla Director del Jaciment de Sant Pau de Riusec de Sabadell

A l'anterior missatge en data 25 de Desembre comentava els resultats molt interessants del Jaciment de Sant Pau de Riusec. En la mateixa roda de premsa que es va fer per tal de donar a conèixer el Jaciment Arqueològic es va proposar la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona conjuntament amb l'Ajuntament de Sabadell.
El seu interès fa que estiguem treballant des de finals de l'any passat des de l'Oficina del Patrimoni de l'Ajuntament un Pla Director del Jaciment Arqueològic per tal de fer possible la seva continuïtat i poder mostrar a tothom com era una vil·la romana i diverses estructures medievals. Aquest document ha de marcar i definir el treball conjunt amb institucions com la Universitat Autònoma de Barcelona per tal que es converteixi en un jaciment on es desenvolupi actuacions d'investigació arqueològica. En el moment actual s'està ja finalitzant l'actual fase d'excavació arqueològica que ha permès conèixer l'extensió del jaciment: més de mitja hectàrea, i establir una primera cronologia pel Jaciment Arqueològic.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons