dissabte, 19 de setembre del 2009

Arriben les Jornades Europees del Patrimoni 2009 a Sabadell



Un any més arriben les Jornades Europees del Patrimoni 2009 (JEP'09) a Sabadell. Del 24 al 27 de setembre aquest any. Són un conjunt d'activitats com visites guiades , tallers, conferències, i molt més que fa que puguem veure edificis històrics de Sabadell que normalment estan tancats o apropar-nos per exemple a la feina dels paleoantropòlegs, per tant els que investiguen el ossos dels esquelets que els arqueòlegs desenterren (en aquest cas el dissabte 26 a les 7 de la tarda).

El diumenge 27 de setembre, al matí d'11 a 2, es podrà visitar el Castell de Can Feu, però en aquest cas amb la novetat que es podrà conèixer les excavacions que s'hi han fet i una gran maqueta de com era el Castell l'any 1890.

Per presentar-les, el dijous es va fer una roda de premsa a l'Ajuntament. Podeu consultar la Nota de Premsa i una notícia del diari local Avui Sabadell.

Podeu descarregar-vos també el programa en PDF i consultar les activitats a la pàgina de l'Oficina del Patrimoni de l'Ajuntament.

Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons