diumenge, 27 de setembre del 2009

Un cap de setmana per descobrir el patrimoni de Sabadell


De fet acostuma a passar que les coses que has esperat que passin, que has estat temps planificant i treballant, quan arriben passen com un sospir... I és el que ha passat aquest cap de setmana amb les Jornades Europees del Patrimoni a Sabadell de les quals parlava en el post anterior.







Han estat setmanes (o mesos) de planificació, des de l'origen de la idea de fer una conferència o ensenyar unes excavacions i una maqueta del Castell de Can Feu, fins que al final arriba el dia. Però com que també diuen que si el temps passa volant és bona senyal, aquest cap de setmana ha passat com un llamp i crec que ha estat molt positiu, tant pels que han participat a totes les activitats, com per qui les hem organitzat o dut a terme.




En tot cas, agraïr especialment a la Núria Villena per la conferència sobre paleoantropologia (molt motivadora), a l'Aleix González per haver fet la maqueta del Castell de Can Feu, als arqueòlegs Jordi Roig, la Isabel Villares i al David Molina per haver fet les visites al Castell i haver apropat la seva història a tots els visitants, i al Cèsar Sánchez i a la Patrícia Lozano per haver fet la visita al Molí de Sant Oleguer...







I ara, a banda de molts altres projectes entre mans, ja comencem a pensar en les Jornades Europees del Patrimoni de l'any 2010.



Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons