dimecres, 7 d’octubre del 2009

Un nou seminari de patrimoni a Sabadell: l'arqueologia del segle XXI

.

Podríem dir que el Seminari de Patrimoni que inaugurem demà a Sabadell, parlarà de l'arqueologia del segle XXI, o com a mínim dels problemes, la gestió i la difusió de l'arqueologia en l'actualitat.

Per fer-ho, diversos arqueòlegs professionals i també professionals d'altres camps analitzaran casos pràctics lligats amb l'arqueologia (museògrafs, gestors, advocats...), i posaran sobre la taula diversos aspectes que afecten a l'arqueologia. Per exemple, coneixerem el primer avanç de la redacció del Pla Director de Sant Pau de Riusec.

El programa el podeu trobar a les webs de l'Oficina de Patrimoni de l'Ajuntament, i la de Sabadell Universitat.


El Seminari és una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni de l'Ajuntament, amb la inestimable coordinació científica i elaboració dels continguts per part del Dr. Joaquim Pera (professor a la Universitat Autònoma), i amb el patrocini de la Fundació Gas Natural, la qual fa possible aquest seminari. El Seminari s'inscriu en la programació de Sabadell Universitat que impulsa l'Associació Sabadell Universitat.



.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons