dimecres, 7 d’octubre de 2009

Un nou seminari de patrimoni a Sabadell: l'arqueologia del segle XXI

.

Podríem dir que el Seminari de Patrimoni que inaugurem demà a Sabadell, parlarà de l'arqueologia del segle XXI, o com a mínim dels problemes, la gestió i la difusió de l'arqueologia en l'actualitat.

Per fer-ho, diversos arqueòlegs professionals i també professionals d'altres camps analitzaran casos pràctics lligats amb l'arqueologia (museògrafs, gestors, advocats...), i posaran sobre la taula diversos aspectes que afecten a l'arqueologia. Per exemple, coneixerem el primer avanç de la redacció del Pla Director de Sant Pau de Riusec.

El programa el podeu trobar a les webs de l'Oficina de Patrimoni de l'Ajuntament, i la de Sabadell Universitat.


El Seminari és una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni de l'Ajuntament, amb la inestimable coordinació científica i elaboració dels continguts per part del Dr. Joaquim Pera (professor a la Universitat Autònoma), i amb el patrocini de la Fundació Gas Natural, la qual fa possible aquest seminari. El Seminari s'inscriu en la programació de Sabadell Universitat que impulsa l'Associació Sabadell Universitat..
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons