dimarts, 20 de març del 2007

Parc Agrari de Sabadell




El concepte de Parc Agrari en una ciutat com Sabadell pot sorprendre. Tenim molt sovint la imatge de la nostra Ciutat com un nucli industrial i de comerç, però també tenim espai natural i espai agrari. Amb l'objectiu de recuperar aquests espais agraris periurbans, conservar el paisatge agrari i natural del Vallès s'està duent a terme el projecte de Parc Agrari de Sabadell amb l'objectiu de conservar aquest paisatge típic de la nostra Ciutat i del Vallès. El projecte consisteix en donar viabilitat econòmica als pagesos que continuen treballant aquest territori i fomentar que noves persones s'hi incorporin.
Constitueix una aposta fonamental en la conservació del territori, i és per tal de donar-lo a conèixer que el passat diumenge es va celebrar la Primera Festa del Parc Agrari. Les dues fotos són preses en el transcurs d'una excursió organitzada en motiu d'aquesta data festiva.
Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons