dilluns, 5 de març del 2007

Prop de 500 persones participen a la Festa de l'Arbre a La Salut i Ca'n Rimbles















Ahir diumenge 4 de març, Sabadell va viure una jornada festiva de la Festa de l'Arbre a través de la plantada d'aproximadament 120 arbres al Parc de La Salut i al Torrent de Ca'n Rimbles.



A La Salut prop de 500 ciutadans i ciutadanes i especialment nens i nenes varen plantar el seu arbre. L'objectiu era doble: per una part afavorir la biodiversitat del bosc de La Salut amb la plantada de pins pinyers, alzines i lledoners, i per l'altra afavorir el coneixement del nostre Rodal i el seu respecte. Al Torrent de Ca'n Rimbles, un antic abocador al barri de Sol-i-Padrís, hi varen participar una vintena de ciutadans, membres d'entitats del barri (com podeu veure a la fotografia vertical) que treballaren de valent amb l'aixada i la pala.



Amb aquestes plantades es clou la Festa de l'Arbre 2007 que ha tingut la participació de 350 nens i nenes de diversos CEIPS i IES de la Ciutat, i que ha significat la plantada de més de 400 arbres al Parc Agrari, a La Salut, i al Parc Fluvial del Ripoll.



Tot i que el dia va ser festiu i intens, amb jornada de portes obertes al Castell de Ca'n Feu, hem de lamentar la mort del Sr. Donat Villena, antic vocal del Consell del Districte 1r. En Donat va ser una persona molt activa per a la millora del barri de Covadonga, el qual va conseguir amb la seva perseverança i diàleg constructiu, que es fessin obres com la reforma de la Plaça de l'Escorxador, la qual, per desgràcia, ja no podrà disfrutar.



Llicència de Creative Commons
PATRIMONII Patrimoni Històric i Arxius Quadern d'Isaac Álvarez Brugada. de Patrimonii està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons